Balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke.

Gendergelijkheid zit Finnen in het DNA. Het was het eerste land waar vrouwen stemrecht kregen. Daar waar beslissingen genomen worden, zitten veel meer dan bij ons ook vrouwen aan het stuur.

Taking care and playing fair”, is de baseline van Finland. Dit is precies wat mij FINspireert en wat ik in Kanssa omzet naar je eigen dagelijks leven

Denk jij ook soms dat jij te kwetsbaar bent om 'echt carrière' te maken? Dat jouw morele standaarden te hoog liggen om daar waar beslissingen genomen worden, gelukkig te kunnen zijn? Of heb je genoeg van mee te dingen naar steeds hoger en meer, ligt jouw hoger en meer niet waar dat maatschappelijk ligt? Wil jij gewoon zijn én doen wie je bent?
 

Gedaan met jouw super power vakkundig te verbergen maar ze écht in te zetten om de carrière te maken of wending te geven aan je leven waar je niet alleen zelf gelukkig van wordt maar waar de wereld net zoveel nood aan heeft.

 Dat hoeft niet perse te betekenen dat je je hele leven overhoop moet gooien of ander werk moet zoeken. Dat je helemaal aan de top van je bedrijf moet staan... maar wél daar waar jij floreert! Dat jij dezelfde bent van binnen en van buiten, op je werk en thuis.

Kanssa is de oplaadplaats voor ondernemenden (in loondienst of zelfstandig) die nu eindelijk van hun bovengemiddelde emotionele intelligentie écht un sterkte willen maken. Die hun kwetsbaarheid in willen zetten om de balans in deze harde wereld mee in evenwicht te brengen. 

GRATIS "FINspiratie" webinar

Essentie

Verantwoordelijkheid

Natuur