Over Geertrui De Cock

Geertrui's Inner Fin

Ze ging 3 jaar door het leven als Kerttu, de Finse versie van haar naam.

Ze ging in Finland naar lukio (middelbare school), studeerde er aan de universiteit, wijdde haar Masterthesis aan Finland en werkte er bij én van 's werelds grootste papierproducenten. 

Ze woonde op 3 verschillende plekken: van het hippe Helsinki tot het dorp in the middle of nowhere bij de papierfabriek. Ze heeft er vrienden en kennissen bij de meest invloedrijke Finnen én bij de meest gewone werkmensen. Ze kent en voelt het land in haar dwarsdoorsnede. En het is onder haar vel gekropen...

>> Wat heeft ze toch met Finland? Lees meer over Geertrui

Mensen-mens

Geertrui is een mensen-mens, een sociaal geëngageerde teamspeler die snel aanvoelt wat een groep nodig heeft en waar (politieke) krachtvelden zitten. Verbinden is haar tweede natuur.

Ze houdt zelf van verandering en floreert als ze mensen en organisaties boven zichzelf kan doen uitstijgen.

Ze denkt in mogelijkheden, beperkingen zijn creatieve uitdagingen voor haar.

Kan als beelddenker complexe situaties in kaart brengen. Heeft geleerd haar ongeduld te bedwingen en hier stap voor stap mee aan de slag te gaan met haar klanten en medewerkers.

Haar soms visionaire, creatieve, buiten de lijnen geest zet mensen en organisaties in beweging.

Klanten komen terug bij haar voor haar enthousiasme, haar resultaatgerichte en tegelijk sensitieve aanpak.

Levuur en mét Kanssa

Geertrui is sinds 2009 partner bij de coöperatie Levuur waar ze met plezier samen met haar collega's als extern consultant game-changing projecten mag vormgeven en begeleiden bij overheden, bedrijven en organisaties.

Vanuit haar Levuurwerk in Stakeholder- en Verandermanagement en daar samen te werken met boeiende mensen in organisaties is haar individuele begeleidingswerk organisch ontstaan.

Mensen kwamen spontaan steeds meer met hun persoonlijke groeivragen bij Geertrui. Ze ontdekte dat ze hen echt kon helpen en zag ze vooruitgang boeken.

Pol&soccer met een vleugje Vlerick

Geertrui worstelde lang met de vraag of ze nu "warm en sociaal" of "resultaatgericht en zakelijk" is... tot ze mocht ervaren dat haar sterkte net de combinatie van die 2 is. Meer zelfs, "heel" zijn in alles wat je bent, is waartoe ze mensen wil aanzetten met Kanssa.