Ervaring van deelnemers


Hilde (zaakvoerder Woonder)


Hilde is zaakvoerder van Woonder, coöperatie voor natuurlijk bouwen. Zij volgde het voorjaars- en najaarstraject bij Kanssa.Nancy (zaakvoerder TalentIndex)


Nancy is trainer, consultant en coach bij haar eigen bedrijf TalentIndex. Ze volgde verschillende workshops bij Kanssa en geeft samen met Geertrui de Finse Winterwende. Nancy gaat ook mee in augustus 2020 op zelfleiderschapsreis naar Finland.


Nele (Manager mobiliteit De Lijn)


Nele is manager mobiliteit bij De Lijn. Ze volgde het voorjaars-en najaarstraject. Ze is graag geziene gast bij Kanssa voor workshops of andere momenten waaraan ze haar batterij als leidinggevende oplaadt. Zoals hier de SISU-workshop.Nadine (kinesitherapeute & yogadocente)


Nadine is kinesitherapeute en yogadocente. Op dit filmpje was ze op de SISU-workshop voor de eerste keer bij Kanssa. Intussen keerde ze al vele keren terug. Zij zal het voorjaarstraject 2020 volgen en gaat mee op zelfleiderschapsreis naar Finland in augustus 2020. Ze gaf samen met Geertrui “Het beste moet nog komen”, over je levenservaring inzetten als kracht.

Kanssa …. Voor mij is dat een inspirerende plaats waar je samen met gelijkgestemden veel over jezelf en de ander leert, waar je tot diepe inzichten komt die je vervolgens kan toepassen in je werk én privé.

Je stippelt je eigen persoonlijk beleidsplan uit (zoals je al zovele malen gedaan hebt op professioneel vlak, maar nu eindelijk eens voor jezelf), je ontdekt je innerlijke mentor maar ook je saboteurs en je doet ‘finspiratie’ op ! 

Al eens tegen wat aan gelopen in je werk en privé
Als je bereid bent om aan jezelf te werken, als je in je werk en leven al eens tegen wat aangelopen bent en dit al een plaats hebt kunnen geven, als je door de jaren geleerd hebt om jezelf graag te zien en dat in de toekomst nog meer wilt gaan doen, dan is Kanssa the place to be.

Een sessie bij Kanssa kan je maar laten slagen als je het dagdagelijkse echt achter je laat en helemaal meegaat in het programma.  

Ik garandeer je dat je naar huis gaat met bakken inzicht, positieve energie en de wetenschap dat je er niet allen voorstaat en … dat er nog veel toffe madammen zijn die net als jij verder willen evolueren en meer ‘heel’ willen worden.

Herkenbaar door kracht én tonen van onzekerheden
Geertrui is een inspirerende en krachtige ‘madam’, maar die ook haar twijfels en onzekerheden durft benoemen, wat haar zeer authentiek en herkenbaar maakt. 

In haar eigen typische stijl combineert ze kennis en kunde met ervaring, enthousiasme en diepe inzichten. 

Ze brengt mensen samen en slaagt er telkens weer in een verbondenheid en positieve groepsdynamiek te creëren
Nele Huys, Manager Mobiliteit bij De Lijn

Nele Huys, Manager Mobiliteit bij De Lijn
Persoonlijke ontwikkeling toonde me de kracht die ontstaat als je zelf aan het roer van je leven gaat staan. 

Geïnspireerd door warme gesprekken mét en rake analyses vàn Geertrui leerde ik om ook tijdens woelige stormen aan dat roer te blijven staan en mijn leven richting te proberen geven. Een reis naar Finland samen met Geertrui en twee andere straffe madammen liet me ervaren wat het is om écht te voelen, het denken los te laten en heel dicht bij mezelf te blijven. Zowel in mijn verbinding met mezelf als in mijn verbinding met anderen. Geertrui en die twee andere straffe madammen lieten me in Finland ook voelen en ervaren wat IK waard was. 
Geertje, juriste

Geertje, juriste

Geertrui confronteert mij met een vitale vrouwelijke kijk op mijn functioneren. Ik ben geen vrouw en wil geen vrouw worden maar wil wel mijn observaties en mijn coachingsactiviteiten verbreden met zowel mannelijke als vrouwelijke feedback. Zowel vrouwen als mannen kunnen volgens mij hun leiderschapsvaardigheden versterken met kennis en vaardigheden over beide stijlen. 
Geertrui helpt een onontgonnen bron in mij aan te boren en te verdiepen...

Jeroen Gaeremynck Cohousingbegeleider

Jeroen Gaeremynck, Cohousingbegeleider bij Gemeengoed