Loopbaancoaching

GEZOCHT 10 ‘aanpakkers bij de overheid’
die vragen hebben over hun loopbaan


Ik zoek bevlogen ambtenaren voor wie “7 uren 1-op-1 loopbaancoaching met Geertrui” als muziek in de oren klinkt. Mensen die de kans grijpen om dit te doen voor maar zo’n 10€ per uur (ter waarde van meer dan 150€ per uur!).

Wist je dat via de loopbaancheques van VDAB iedereen die werkt daar om de 6 jaar recht op heeft? 

Ben of ken je iemand die

  • Goed zit in zijn/haar job maar nog meer wil ontdekken wat zijn/haar sterktes en talenten zijn? Die kwaliteiten meer zichtbaar maken?
  • Is aangekomen op een kruispunt in zijn/haar loopbaan en een neutrale externe blik wil om mee te kijken welke richting
  • Wel weet welke richting maar niet hoe dat aan te pakken of niet durft te springen
  • Twijfels of vragen heeft over zijn/haar huidige job en daar op het werk zelf liever niet mee terecht kan of wil
  • Iets anders wil maar nog niet helemaal weet wat
  • Wel weet wat hij/zij wil maar de stap niet goed durft te zetten

Voorbeelden van loopbaanvragen:

👉 “Ik ben 38 jaar en stuur nog steeds de jeugddienst aan. Ik doe het doorgaans graag maar staat daar een houdbaarheidsdatum op voor mij?”

👉  “Ze hebben mij gevraagd om door te groeien tot directeur. Ik ben vereerd en zie het hoger loon wel zitten maar zijn dat de juiste redenen? Wil ik die verantwoordelijkheid wel? Is het dàt wel wat mijn volgende carrièrestap is?”

👉 “Ik bots wel eens in mijn organisatie maar eigenlijk heb ik een leuk team en fijn werk. Ik vraag me soms wel af of ik uit mijn organisatie aan het groeien ben? Is het tijd voor iets anders? Maar een goede en zekere job verlaten, wil ik dàt dan? En wàt zou ik dan anders/elders doen? Binnen of buiten mijn organisatie?”

👉 …
 
Waarom bij Geertrui?
Zie het als met een neutrale externe in vogelperspectief naar je job en je toekomst kijken. Ik werk hoofdzakelijk met mensen bij de overheid die (informeel) leidinggeven en warme ambitie hebben. Ik ken de kansen en valkuilen van ‘werken bij de overheid’. Ik stel mijn bakken kennis en ervaring ten dienste van jouw loopbaanvraag. Ik doe dit binnen het fijne team van Loopbaancentrum Ziezo. Je betaalt zelf maar peanuts met dank aan VDAB.

Waarom maar 10 en wat daarna?
Ik wil voor mezelf uitmaken of ik in de toekomst verder ga met dit systeem via loopbaancheques. Intussen heb ik al 3 mensen ge-loopbaan-coacht (met veel plezier en eerste resultaten), na 10 maak ik de balans op.

Is dit iets voor jou?
Ik heb een aantal slots in mijn agenda vrij gemaakt voor gratis online half uurtjes: ‘virtuele koffies’. We bekijken samen waar je tegenaan loopt. Waar de kansen liggen? Of dit iets voor jou is?  Altijd heel boeiende, energiegevende momenten!

Grijp je kans of stuur door naar je bevlogen collega….

Warme groet 

Geertrui
 

PS:
Heb je geen loopbaanvragen maar kom je toch graag eens op virtuele koffie? Welkom! Alle tijdsslots mogen ingevuld worden.

Heb je vragen over hoe je team aan te sturen? Over hoe je mensen meer te verbinden met je organisatie? Over hoe je stakeholders meer en beter te betrekken bij je opdracht? Over hoe zelf zichtbaarder te zijn en als team? Over hoe meer impact te halen met jouw/jullie harde werk? Over hoe je jouw high potentials kan houden in je team. Over…  let’s have a coffee. Vrijblijvend.