Met uitsterven bedreigd… de BEVLOGEN AMBTENAAR

Had jij ook een Plan-B-zomer?
Bij mij was de teleurstelling groot. Ik had immers een geweldig Plan A. 

Maar eens ik de gedachte aan Finland los kon laten, ging mijn Plan B (of was het Plan C of zelfs D?) ook stromen.

Inzichten kwamen en gingen. 
Met eb en vloed.
Wandelend op het strand, voegde ik voor het eerst
> het adjectief BEVLOGEN samen met
> het substantief AMBTENAAR.

Er ontstond iets.
Wàt, dat vertel ik je in de video hierboven (2min36)...

Voel jij je aangesproken door mijn zot plan om BEVLOGEN AMBTENAREN samen te brengen?
Kom dan zeker mee wandelen op 17 september om 19u.

Samen met andere waarde gedreven, integere mensen in hogere functies bij (semi-)overheden die
> het in deze tijden ook niet altijd meer weten.  Maar die
> WEL weten dat ze willen bijdragen aan een positieve vibe. Dat ze
NIET willen verzuren in een gouden kooi.
> Ook al lijkt alles en iedereen tegen, die hun buik weer willen voelen bruisen voor het hoger doel waarvoor zij ooit voor deze job kozen. 

We ontmoeten elkaar. Putten uit elkaars ervaring. Ontdekken waar elk tegenaan loopt. Alles kan, niets moet op deze wandeling. Ik zie het als een eerste experiment. 

En ik leer je de stappen van SISU kennen (bekijk het filmpje van 3 min)SISU is zelfleiderschap op zijn Fins in moeilijke tijden. Ontdek dat waar je denkt dat je vast zit, er WEL beweging mogelijk is. SISU leert je hoe! 

Benieuwd wat het wordt? Ik ook!

Warme groet,
Geertrui

PS:
dus op donderdag 17 september om 19u spreken we af regio Gent voor een Coronaproof oplaad-avond-wandeling onder ambtenaren die weer willen vliegen... Vrijblijvend. Gratis. Inschrijven op oranje balk hierboven en je ontvangt alle details. STUUR GERUST OOK VERDER DOOR.

Hell yes! dit is voor mij maar ik kan er niet bij zijn op 17 september. Wat nu?

 
  1. ontvang elke dinsdag informatie, inspiratie en inzichten in je inbox en blijf op de hoogte van onze avonturen abonneren op nieuwsbrief
  2. boek je gratis doorbraakgesprek met Geertrui (1 op 1 via Zoom, we bekijken waar je tegenaan loopt en of/hoe Kanssa je kan helpen, ervaring leert dat die 40 min al wonderlijk veel inzichten brengen) mail Geertrui voor doorbraakgesprek of geertrui@kanssa.be
  3. Praat erover met je collega's, je zal zien dat dit op zich al dingen in gang zet!