Als je het juiste hebt gevonden

“Het gevoel dat je dat juiste bouwproject hebt gevonden voor je gezin”, deze slogan passeerde ik zonet. In het groot op een banner bij één of ander nieuwbouwproject.


Meteen wist ik dat dit nooit MIJN project zou zijn. Maar ik kon er mij wel het gevoel bij voorstellen. Als je voelt dat alle puzzelstukken in elkaar vallen. Rationeel gezien klopt het. Maar er is méér. Ook je buik en je hart weten dat het klopt. Herken je dat gevoel?

Wel dàt heb ik sinds de dag dat ik besliste mij te focussen op de BEVLOGEN AMBTENAAR. Het gevoel dat ik dààr het verschil kan maken en dat het helemaal klopt. 

Ik heb intussen de meest boeiende mensen geïnterviewd en bevraagd over mijn bevlogen-ambtenaren-plannen. Houd u maar vast aan de takken van de bomen. We gaan samen vliegen
😉.

Mijn hartje springt op van deze mensen. Waarde gedreven. Net als ik.

Die doodgaan als ze niet maatschappelijk relevant bezig kunnen zijn. Met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Zich bewust van hun kennis en talenten, maar met een hekel aan stoefers. Die al één en ander bereikt hebben. Met een verantwoordelijkheidsgevoel van hier tot in Tokyo. Die veel kunnen. Teveel. Soms. 

Die de wereld willen redden en al eens teveel op hun schouders nemen. Beseffen dat trekken aan projecten/hun team niet altijd genoeg oplevert volgens de energie die ze erin steken. Die zelf optimist zijn maar hun moed ook wel eens verliezen in regelneverij, politiek en Corona-maatregelen. Die voelen dat ze het niet meer alleen willen/kunnen. Zuurstof van buiten willen laten binnenstromen. 

Als jij jezelf hier (deels) in herkent, of je kent iemand die je hierin herkent:

  1. Kom dan zeker mee wandelen op 17 september om 19u in Zevergem – De Pinte (details bij inschrijving op oranje balk) en laad op aan gelijkgestemden? Vrijblijvend.
     
  1. Dan ben jij misschien 1 van de 3 organisaties/teams die ik zoek voor een piloottraject in september. Warme wijze directeurs, managers, teamcoaches die weten dat inzetten op het verbinden van hun teams/organisatie hetgeen is wat nodig is in deze verlengde telewerktijden. Die ondanks de moeilijke situatie een humuslaag van zelfleiderschap in hun team willen leggen. Yes we can en positiviteit onder hun mensen laten stromen. Die daartoe handvatten zoeken en samen met mij een experiment willen aangaan. Voel je het kriebelen en kan je niet wachten? Mail me. Klinkt het jou wel iets maar weet je het nog niet, mail me ook. Snel zijn, er is veel interesse. 

 
Klaar om samen te vliegen (zonder ecologische voetafdruk!)
Bevlogen groet
Geertrui

PS: ELKE dinsdag gratis informatie, inspiratie, inzichten specifiek voor bevlogen ambtenaren in je inbox. Vanaf volgende week deel ik de boeiende inzichten die ik meekreeg uit de interviews waar ik volop mee bezig ben. Wat drijft bevlogen ambtenaren? Waar dromen ze van? Waar lopen ze tegenaan? Hoe gaan ze daar mee om? ... Check it out!